Bliksemdetectie onweer-app voor Android en iOS

Bliksemdetectie.nl heeft een uitgebreide website waarop je veel informatie kunt vinden over onweersbuien die nu plaatsvinden en in de toekomst. Maar soms kom je er niet aan toe om de website te openen. Speciaal voor jullie hebben we een onweersapp ontwikkeld die beschikbaar is op Android en iOS. In deze app vind je alle informatie over actueel weer en onweer, krijg je pushmeldingen bij weerwaarschuwingen en bijzonder weer, kun je de kans op onweer bekijken & lees je alle artikelen die je ook op de site kunt vinden!

Alle informatie over actueel weer & onweer

Met de Bliksemdetectie-app ben je:

  • Op de hoogte van het actuele weer op een weerstation bij jou in de buurt;
  • De actuele posities van onweershaarden in Nederland en BelgiĆ«;
  • Altijd up to date en op de hoogte van weerwaarschuwingen.
  • Ook de Estofex-verwachting en de KNMI Guidance zitten in onze onweer-app verwerkt!

In het liveblog vind je de meest recente berichten over het weer in ons land. In het scherm met actuele waarnemingen vind je een overzicht per weerstation en ook verschillende weerkaarten die onder andere temperatuur, luchtdruk, windkracht en regen in Nederland laten zien. Met onze onweerradar ben je altijd op de hoogte van waar het onweer zich bevindt. En ook de waarschuwingen van het KNMI zijn terug te vinden in onze app.

Pushmeldingen bij waarschuwingen en bijzonder weer

Komt er bijzonder weer naar Nederland toe? Wordt er door het KNMI een waarschuwing uitgegeven? Je bent altijd op de hoogte. Je krijgt een pushmelding bij waarschuwingen en bijzonder weer.

Zoals de kans op onweer. Is er een kans op onweer, dan krijg je om 8 uur ’s ochtends een melding.

Geen onweer? Dan blijft het stil, wel lekker rustig. Ook kun je selecteren of je voor waarschuwingen een pushmelding wilt ontvangen.

De kans op onweer in jouw woonplaats

Weten wat de kans op onweer is voor jouw plaats? De Bliksemdetectie-onweerapp toont een onweersverwachting voor alle plaatsen in Nederland. Onze app laat de kans op onweer tijdens de komende uren zien en houdt je op de hoogte van de onweerkans 48 uur vooruit.

We gebruiken daarvoor het Bliksemdetectie-weermodel.

Al onze artikelen ook op je telefoon

Wil je onze artikelen nog eens nalezen of ben je benieuwd wat er recent is geplaatst? Alle artikelen zijn in onze onweerapp na te lezen.

Kortom: download de app nu!

Download de app in de Google Play Store

Download de app in de iOS App Store

De nieuwe iOS-app is momenteel nog in ontwikkeling. We hopen deze zo snel mogelijk beschikbaar te maken. Nog even geduld alsjeblieft!

Windows-apps

We vinden het belangrijk om onze apps op zo veel mogelijk platformen beschikbaar te maken. Het ontwikkelen van apps kost een behoorlijke hoeveelheid tijd en het aanbod aan ontwikkelaars is klein. Omdat het percentage gebruikers van Windows- en Windows Phone-apps laag ligt, hebben we besloten om geen app voor deze platformen te ontwikkelen.

Dat neemt niet weg dat we jullie graag van actuele informatie voorzien op weergebied. We hebben daarom onze partner regenthet.in bereid gevonden om haar Windows-app ook beschikbaar te stellen aan de bezoekers van Bliksemdetectie.nl. Op de website van regenthet.in vind je meer informatie!