Onweer aan het strand bij Katwijk aan Zee

Rick van der Burg • woensdag 26 februari 2020

Het is eind februari en het seizoen is nog niet eens begonnen, maar toch zien we regelmatig onweersbuien in het land. Gisterenavond was ook zo’n dag.

Ik was net klaar met werken en zat in de twijfel om de auto te pakken en even iets anders te doen. Er waren namelijk enkele onweersbuien voorspeld voor de kustprovincies. Ik was nog niet helemaal overtuigd, maar ik besloot toch maar op pad te gaan richting Hoek van Holland.

Eenmaal op de A20 besloot ik toch richting Katwijk aan Zee te rijden, omdat daar een onweersbui aan de kust zat die op dat moment zeer actief was. Het kostte me een half uur rijden, maar eenmaal aangekomen was de bui nog enigszins actief.

Ik stel m’n spul op en vervolgens was er helemaal niks meer, de bui was compleet op. Toch na een half uurtje wachten kwamen de ontladingen weer op gang. Ze waren zelfs zo fraai dat ik ontzettend tevreden ben met het resultaat.

Bedankt voor het delen

Discussieer mee!

Wat vind je van dit artikel? Ben je het met ons eens? Hoe kunnen we het de volgende keer beter doen?