Rick van der Burg
Rick van der Burg
15 december 2022 09:45

Afgelopen mei en juni was een klein gedeelte van Bliksemdetectie aan het stormchasen in Amerika. Onze chaser Bert van Dijk maakte enkele compilaties van deze chases. Dit is deel 3.

Eén van onze chases verliep in Morton Texas waar een flinke tornado onder een ‘mothership’ zat, helaas stonden wij aan de verkeerde kant om de tornado te zien en was er ook veel stof te zien. Gelukkig leverde het alsnog prachtige beelden op die dag.

Bij 5:35 zie je mij nog even enthousiast juichen voor een ontlading die precies in beeld verscheen :-).

Rick van der Burg

Rick van der Burg

Vroeger was ik al veel bezig met het weer, maar in 2015 besloot ik een camera te kopen en meer te gaan chasen. Tijdens een chase op 29 mei 2018 kwam ik Bert tegen, die nu samen met mij overal naartoe rijdt.

Laat een reactie achter