Feedback?
Christian Versloot
Christian Versloot
22 mei 2016 17:50

Op Facebook deel ik samen met mijn medeteamleden regelmatig prachtige foto’s van allerlei weersverschijnselen in Nederland. Soms komt daar ook zwaar weer bij vanuit andere regio’s. Het gaat in dit geval dan met name om de Verenigde Staten, waar ieder jaar opnieuw veel tornado’s aan de grond komen. Soms zorgen ze voor slachtoffers, vaak ook alleen voor schade.

Ondanks al deze negatieve aspecten, kent het fenomeen ook zijn positieve schoonheid: alleen de kracht van de natuur al geeft ons als Bliksemdetectie-team een enorme kick. Dat is waarom velen van ons ook regelmatig op stormchase gaan in Nederland. Soms ook levert dat waanzinnige foto’s op. Maar Nederland kan toch echt niet op tegen Amerika. Daar werd deze video van een tornado gedeeld op de Facebookpagina van collega’s The Weather Channel. Let op: dit is een 360°-video! Dat betekent dat als je met je muis sleept over de video, je direct alle kanten op kunt kijken.

Wij konden het daarom niet laten deze video met jullie te delen!

 

Christian Versloot

Christian Versloot

Christian is sinds 2004 met het weer bezig. Hij is in het bijzonder gefascineerd door onweer en rijdt in de zomermaanden met het team van Bliksemdetectie stad en land af om de mooiste buien te onderscheppen.