Sipke en Maurice in Duitsland: het zat niet mee

Sipke Broekstra • zondag 6 augustus 2017

Dinsdag samen met Maurice naar Duitsland gereden voor het verwachte Level3 gebied dat in de buurt was afgegeven door ESTOFEX. Onderweg waren er al geruchten dat de buien een andere koers zullen nemen. Toch besloten we om door te rijden.

Eenmaal aangekomen in de buurt van Bielefeld, bleken de buien toch een andere route te kiezen. Wij zaten op dat moment op de rand van het Level2 gebied. Een flinke tegenvaller na de rit van circa 250km. Omdat we toch in Duitsland waren, hebben we maar de mooie plekjes in de buurt opgezocht zodat we niet helemaal met lege handen terug hoefden te gaan.

Al snel kwamen we toch een leuk randje in de lucht tegen. Niet heel spectaculair, maar leuk genoeg voor een foto! Daarna nog een paar keer gestopt voor een leuke omgevingsfoto. In de avond zagen we dat het een mooie zonsondergang zou worden. Redelijk snel vonden we een mooi plekje met uitzicht over een dorp richting de ondergaande zon. Na ongeveer anderhalf uur was de zon dusdanig ver gezakt, dat we besloten om weer naar Nederland te rijden.

Ondanks de bust die we hadden, hebben we er een mooi dagje in Duitsland van gemaakt!

Bedankt voor het delen

Discussieer mee!

Wat vind je van dit artikel? Ben je het met ons eens? Hoe kunnen we het de volgende keer beter doen?