Feedback?
Rick van der Burg
Rick van der Burg
27 juli 2018 16:46

Gisteren, 26 juli 2018, werd de dag dan eindelijk weer een keer afgesloten met mooie onweersbuien die vanuit het zuiden ons land binnen trokken. Na een lange tijd gewacht te hebben op een nieuwe chase besloten Bert van Dijk en ik samen op pad te gaan in de richting van Dordrecht. Tijdens een tussenstop bij een benzinepomp zagen we al enkele mooie luchten in de verte.

We reden vervolgens in de richting van Breda omdat daar een flinke onweersbui ontwikkelt was waar wellicht we wellicht enkele foto’s en timelapses konden maken. Na een korte tocht en het doodvallen van de bui hebben we ons omgekeerd en hebben we de auto geparkeerd in Waspik waar we mooi uitzicht hadden op de buien die over Dordrecht en Rotterdam trokken.

In de video hieronder gemaakt door Bert van Dijk staan een aantal timelapses en het hele verhaal in video vorm. Ook konden we op de Overdiepse Polderweg (Waspik) enkele ontladingen vastleggen.

Rick van der Burg

Rick van der Burg

Vroeger was ik al veel bezig met het weer, maar in 2015 besloot ik een camera te kopen en meer te gaan chasen. Tijdens een chase op 29 mei 2018 kwam ik Bert tegen, die nu samen met mij overal naartoe rijdt.

Laat een reactie achter