Kans op onweer in Doezum

Op deze pagina vind je de kans op onweer en allerlei onweer gerelateerde randverschijnselen voor Doezum. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld gebruiken om de kans op noodweer te bepalen in Doezum. De pagina toont de onweerverwachting voor de komende 24 tot 48 uur in Doezum, toont het onweer actueel in Doezum en toont allerlei expertwaarden om handmatig de kans op onweer te bepalen in Doezum.

Onweersverwachting: donderdag 13 juni

Geen kans op onweer.

Laatste update: dinsdag 28 mei 6:13

Kans op onweer in Doezum

Hieronder vind je de kansen op onweer in Doezum voor de komende 48 uur. Deze verwachting wordt opgesteld met behulp van een weermodel en kan daarom afwijken van de realiteit.

We zijn de onweerkansen voor Doezum aan het laden...

CAPE voor Doezum

We zijn de onweerkansen voor Doezum aan het laden...
Wat is CAPE?

CAPE, oftewel Convective Available Potential Energy, is een maatstaf die aangeeft hoeveel energie beschikbaar is voor convectieve activiteit in de atmosfeer, zoals onweersbuien. Het is een indicator voor de kracht en potentie van atmosferische opwaartse bewegingen die kunnen leiden tot zwaar weer. Lees meer over CAPE

De onweerkans voor mijn locatie

Vul hieronder jouw plaatsnaam in om de onweerkansen voor jouw plaats te bekijken. Hier vind je de expertwaarden zoals CAPE die de onweerkansen bepalen.

imweather bliksemdetectie

Verwachting vandaag

Minimaal 7,4° tot maximaal 17,8°

Verwachting morgen

Minimaal 11,9° tot maximaal 18,2°