In het zuidoosten langdurig regen, in de noordelijke helft enkele stevige (onweers)buien

Kans op onweer in Houten

Op deze pagina vind je de kans op onweer en allerlei onweer gerelateerde randverschijnselen voor Houten. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld gebruiken om de kans op noodweer te bepalen in Houten. De pagina toont de onweerverwachting voor de komende 24 tot 48 uur in Houten, toont het onweer actueel in Houten en toont allerlei expertwaarden om handmatig de kans op onweer te bepalen in Houten.

Onweersverwachting: vrijdag 24 mei

Donderdag geen kans op onweer. Vrijdag weer kans.

Laatste update: donderdag 23 mei 15:01

Kans op onweer in Houten

Hieronder vind je de kansen op onweer in Houten voor de komende 48 uur. Deze verwachting wordt opgesteld met behulp van een weermodel en kan daarom afwijken van de realiteit.

We zijn de onweerkansen voor Houten aan het laden...

CAPE voor Houten

We zijn de onweerkansen voor Houten aan het laden...
Wat is CAPE?

CAPE, oftewel Convective Available Potential Energy, is een maatstaf die aangeeft hoeveel energie beschikbaar is voor convectieve activiteit in de atmosfeer, zoals onweersbuien. Het is een indicator voor de kracht en potentie van atmosferische opwaartse bewegingen die kunnen leiden tot zwaar weer. Lees meer over CAPE

De onweerkans voor mijn locatie

Vul hieronder jouw plaatsnaam in om de onweerkansen voor jouw plaats te bekijken. Hier vind je de expertwaarden zoals CAPE die de onweerkansen bepalen.

imweather bliksemdetectie

Verwachting vandaag

Minimaal 10,4° tot maximaal 19,1°

Verwachting morgen

Minimaal 11,7° tot maximaal 19,3°