In het zuidoosten langdurig regen, in de noordelijke helft enkele stevige (onweers)buien

Kans op onweer in Oosterzee

Op deze pagina vind je de kans op onweer en allerlei onweer gerelateerde randverschijnselen voor Oosterzee. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld gebruiken om de kans op noodweer te bepalen in Oosterzee. De pagina toont de onweerverwachting voor de komende 24 tot 48 uur in Oosterzee, toont het onweer actueel in Oosterzee en toont allerlei expertwaarden om handmatig de kans op onweer te bepalen in Oosterzee.

Onweersverwachting: vrijdag 24 mei

Donderdag geen kans op onweer. Vrijdag weer kans.

Laatste update: donderdag 23 mei 15:01

Kans op onweer in Oosterzee

Hieronder vind je de kansen op onweer in Oosterzee voor de komende 48 uur. Deze verwachting wordt opgesteld met behulp van een weermodel en kan daarom afwijken van de realiteit.

We zijn de onweerkansen voor Oosterzee aan het laden...

CAPE voor Oosterzee

We zijn de onweerkansen voor Oosterzee aan het laden...
Wat is CAPE?

CAPE, oftewel Convective Available Potential Energy, is een maatstaf die aangeeft hoeveel energie beschikbaar is voor convectieve activiteit in de atmosfeer, zoals onweersbuien. Het is een indicator voor de kracht en potentie van atmosferische opwaartse bewegingen die kunnen leiden tot zwaar weer. Lees meer over CAPE

De onweerkans voor mijn locatie

Vul hieronder jouw plaatsnaam in om de onweerkansen voor jouw plaats te bekijken. Hier vind je de expertwaarden zoals CAPE die de onweerkansen bepalen.

imweather bliksemdetectie

Verwachting vandaag

Minimaal 10,4° tot maximaal 19,1°

Verwachting morgen

Minimaal 11,7° tot maximaal 19,3°