Kans op onweer in Sibrandahûs

Op deze pagina vind je de kans op onweer en allerlei onweer gerelateerde randverschijnselen voor Sibrandahûs. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld gebruiken om de kans op noodweer te bepalen in Sibrandahûs. De pagina toont de onweerverwachting voor de komende 24 tot 48 uur in Sibrandahûs, toont het onweer actueel in Sibrandahûs en toont allerlei expertwaarden om handmatig de kans op onweer te bepalen in Sibrandahûs.

Onweersverwachting: donderdag 23 mei

Vandaag en morgen is er in Nederland een verhoogde kans op onweersbuien, vooral in het noorden en westen, met mogelijke zware windstoten en hagel. Dinsdagavond kunnen in het midden en zuiden ook actieve onweersbuien ontstaan, met lokaal zware regenval en kans op hagel.

Laatste update: maandag 20 mei 13:54

Kans op onweer in Sibrandahûs

Hieronder vind je de kansen op onweer in Sibrandahûs voor de komende 48 uur. Deze verwachting wordt opgesteld met behulp van een weermodel en kan daarom afwijken van de realiteit.

We zijn de onweerkansen voor Sibrandahûs aan het laden...

CAPE voor Sibrandahûs

We zijn de onweerkansen voor Sibrandahûs aan het laden...
Wat is CAPE?

CAPE, oftewel Convective Available Potential Energy, is een maatstaf die aangeeft hoeveel energie beschikbaar is voor convectieve activiteit in de atmosfeer, zoals onweersbuien. Het is een indicator voor de kracht en potentie van atmosferische opwaartse bewegingen die kunnen leiden tot zwaar weer. Lees meer over CAPE

De onweerkans voor mijn locatie

Vul hieronder jouw plaatsnaam in om de onweerkansen voor jouw plaats te bekijken. Hier vind je de expertwaarden zoals CAPE die de onweerkansen bepalen.

imweather bliksemdetectie

Verwachting vandaag

Minimaal 10,1° tot maximaal 18,0°

Verwachting morgen

Minimaal 10,1° tot maximaal 18,1°