Kans op onweer in Tricht

Op deze pagina vind je de kans op onweer en allerlei onweer gerelateerde randverschijnselen voor Tricht. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld gebruiken om de kans op noodweer te bepalen in Tricht. De pagina toont de onweerverwachting voor de komende 24 tot 48 uur in Tricht, toont het onweer actueel in Tricht en toont allerlei expertwaarden om handmatig de kans op onweer te bepalen in Tricht.

Onweersverwachting vandaag en morgen

Geen kans op onweer.

Laatste update: woensdag 17 juli 7:30

Kans op onweer in Tricht

Hieronder vind je de kansen op onweer in Tricht voor de komende 48 uur. Deze verwachting wordt opgesteld met behulp van een weermodel en kan daarom afwijken van de realiteit.

We zijn de onweerkansen voor Tricht aan het laden...

CAPE voor Tricht

We zijn de onweerkansen voor Tricht aan het laden...
Wat is CAPE?

CAPE, oftewel Convective Available Potential Energy, is een maatstaf die aangeeft hoeveel energie beschikbaar is voor convectieve activiteit in de atmosfeer, zoals onweersbuien. Het is een indicator voor de kracht en potentie van atmosferische opwaartse bewegingen die kunnen leiden tot zwaar weer. Lees meer over CAPE

De onweerkans voor mijn locatie

Vul hieronder jouw plaatsnaam in om de onweerkansen voor jouw plaats te bekijken. Hier vind je de expertwaarden zoals CAPE die de onweerkansen bepalen.

imweather bliksemdetectie

Verwachting vandaag

Minimaal 12,8° tot maximaal 25,3°

Verwachting morgen

Minimaal 15,6° tot maximaal 27,5°