De nieuwe Bliksemdetectie website

Welkom op de nieuwe Bliksemdetectie website. Na enkele maanden hard werken aan de nieuwe website is deze eindelijk online. De website heeft een geheel nieuw design en een nieuwe achterkant gekregen. Helaas nog niet met alle functionaliteiten die we voorheen hadden, maar de blog, waarschuwingen en actueel weer werken grotendeels weer.

Nieuwe eigenaar

Ikzelf, Rick, heb de website van Christian overgenomen. Christian gaat zich meer focussen op het chasen en Rick gaat door met ontwikkelen aan de website om nieuwe functionaliteiten te bouwen voor de website. Houd er rekening mee, dat we dit allemaal vrijwillig doen, dus we kunnen helaas niet snel nieuwe functionaliteiten opleveren.

Voor jou, als bezoeker, verandert er verder helemaal niks. Oke.. Misschien het uiterlijk van de website of nieuwe functionaliteiten, maar we willen ons blijven “presenteren” als een gezellige groep chasers die enthousiast worden van het weer. Onze chase avonturen zijn nog steeds te volgen op Facebook tijdens live streams, of via de website in onze blogs.

Functionaliteiten

Momenteel werken een aantal onderdelen van onze website nog niet, actueel weer, grafieken of de radar zijn daar voorbeelden van. Deze proberen we t.z.t. toe te voegen aan de nieuwe website.

Het kan eventueel voorkomen dat er bepaalde onderdelen niet werken op de website. Wanneer je bijvoorbeeld een vreemde foutmelding krijgt of iets ziet wat daar niet thuishoort stuur ons dan gerust even een berichtje op Facebook of Twitter.

Maar voor nu, op een goed chase jaar in 2022!

Geschreven door Rick van der Burg

Rick van der Burg
Vroeger was ik al veel bezig met het weer, maar in 2015 besloot ik een camera te kopen en meer te gaan chasen. Tijdens een chase op 29 mei 2018 kwam ik Bert tegen, die nu samen met mij overal naartoe rijdt.
(Artikel geschreven op 12 mei 2022)

Laat een reactie achter