Rick van der Burg
Rick van der Burg
7 maart 2024 13:56

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de bliksemdetectie website. Bijna 2 jaar geleden kwam de laatste update van onze website uit en sindsdien hebben we, op wat kleine toevoegingen na, geen grote updates meer gehad.

Hoewel we met alle liefde veel tijd besteden aan de website, verdienen we er geen geld mee. We hebben geen Google advertenties draaien of andere bronnen van inkomsten. Daarom moet er tijd gemaakt worden om af en toe aan de website te kunnen werken, vooral in de avonduren.

Kans op onweer

Vroeger hadden we een kans op onweer pagina, waarin je op basis van je locatie kon kijken hoe groot de kansen waren op onweer. Dit project heeft een tijd stil gelegen, maar dankzij de samenwerking met I’mWeather kunnen we nu met trots vertellen dat deze pagina’s weer terug zijn. Op de kans op onweer pagina kan je een locatie aanklikken of zoeken via de zoekbalk.

Later is het de bedoeling om deze pagina met meer parameters uit te werken om jullie van zoveel mogelijk informatie te voorzien.

Frisse layout

Naast de kans op onweer pagina’s hebben we ook het design zelf een frisse update gegeven. Zo zijn een aantal onderdelen van positie gewijzigd en proberen we ervoor te zorgen dat alles zo toegankelijk mogelijk is.

Feedback of idee├źn

We waarderen feedback van andere enorm en willen je daarom vragen deze feedback met ons te delen. Op de contact pagina is het mogelijk om met ons in contact te komen.

Rick van der Burg

Rick van der Burg

Vroeger was ik al veel bezig met het weer, maar in 2015 besloot ik een camera te kopen en meer te gaan chasen. Tijdens een chase op 29 mei 2018 kwam ik Bert tegen, die nu samen met mij overal naartoe rijdt.

Laat een reactie achter