Kans op onweer in Oud Ade

Op deze pagina vind je de kans op onweer en allerlei onweer gerelateerde randverschijnselen voor Oud Ade. Je kunt deze pagina bijvoorbeeld gebruiken om de kans op noodweer te bepalen in Oud Ade. De pagina toont de onweerverwachting voor de komende 24 tot 48 uur in Oud Ade, toont het onweer actueel in Oud Ade en toont allerlei expertwaarden om handmatig de kans op onweer te bepalen in Oud Ade.

Onweersverwachting: donderdag 13 juni

Geen kans op onweer.

Laatste update: dinsdag 28 mei 6:13

Kans op onweer in Oud Ade

Hieronder vind je de kansen op onweer in Oud Ade voor de komende 48 uur. Deze verwachting wordt opgesteld met behulp van een weermodel en kan daarom afwijken van de realiteit.

We zijn de onweerkansen voor Oud Ade aan het laden...

CAPE voor Oud Ade

We zijn de onweerkansen voor Oud Ade aan het laden...
Wat is CAPE?

CAPE, oftewel Convective Available Potential Energy, is een maatstaf die aangeeft hoeveel energie beschikbaar is voor convectieve activiteit in de atmosfeer, zoals onweersbuien. Het is een indicator voor de kracht en potentie van atmosferische opwaartse bewegingen die kunnen leiden tot zwaar weer. Lees meer over CAPE

De onweerkans voor mijn locatie

Vul hieronder jouw plaatsnaam in om de onweerkansen voor jouw plaats te bekijken. Hier vind je de expertwaarden zoals CAPE die de onweerkansen bepalen.

imweather bliksemdetectie

Verwachting vandaag

Minimaal 7,4° tot maximaal 17,8°

Verwachting morgen

Minimaal 11,9° tot maximaal 18,2°