Rick van der Burg
Rick van der Burg
30 oktober 2023 09:12

Gisteren, 29 oktober, trokken enkele onweersbuien vanuit het zuidwesten over het land. Ik, Rick, was net thuis toen ik op de radar keek en de buien vanuit het zuidwesten zag ontwikkelen. Snel pakte ik mijn spullen en vertrok richting de dijk waar ik altijd sta wanneer er onweer op komst is.

Nadat de bui ten zuidwesten van mij leek uit te doven, begon de bui ten zuidoosten van mij te activeren. Hoe dichterbij de bui kwam, hoe actiever deze werd. Dit leverde uiteindelijk een mooi schouwspel op.

Vervolgens trok de bui richting het noorden, waar de activiteit plotseling stopte.

Rick van der Burg

Rick van der Burg

Vroeger was ik al veel bezig met het weer, maar in 2015 besloot ik een camera te kopen en meer te gaan chasen. Tijdens een chase op 29 mei 2018 kwam ik Bert tegen, die nu samen met mij overal naartoe rijdt.

Laat een reactie achter