Onze stormchase tour naar Amerika

Al vanaf 2019 kijken Bert en ik, Rick, uit om te gaan stormchasen in Amerika. Maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Inmiddels ruim 2,5 jaar verder schrijf ik tijdens onze overstap naar Oklahoma City de eerste Amerikaanse blogpost.

Inmiddels zijn naast Bert en ik, ook William en Christian aangesloten als chasers en hebben we een groepje gevormd die zich weer aansluiten bij een andere groep chasers.

Twee weken lang gaan we met z’n vieren op pad samen met een georganiseerde tour om hopelijk ook in oog te staan met een prachtige tornado, op een veilig afstand natuurlijk ;).

Na de twee weken splitsen onze wegen en gaan Bert en William richting huis, Christian tourt nog even door richting het oosten van de VS en Angelique en ik gaan nog even een week extra door om andere mooie plaatjes te maken.

We proberen uiteraard onze beelden te delen op onze social media kanalen en op onze vernieuwde website. Dus volg ons vooral!

Geschreven door Rick van der Burg

Rick van der Burg
Vroeger was ik al veel bezig met het weer, maar in 2015 besloot ik een camera te kopen en meer te gaan chasen. Tijdens een chase op 29 mei 2018 kwam ik Bert tegen, die nu samen met mij overal naartoe rijdt.
(Artikel geschreven op 13 mei 2022)

Laat een reactie achter